خوراک ماهی ادویه دار ›› معاونت بهبود تولیدات دامي جهاد کشاورزي خراسان شمالي

شروع توزیع تخم نوغان در استان خراسان شمالی

با توجه به هماهنگی های به عمل آمده توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه

اطلاعیه
خوراك ماهی ادویه‌دار
این خوراك ماهی به روش چینی طبخ می‌شود.
با این تفاوت كه در چین، این ماهی را با پودر ادویه مخصوص پنج طعم چینی درست می‌كنند، ولی در اینجا ما ادویه مخلوط را جایگزین می‌كنیم.
 
مواد لازم برای 4 نفر:

فیله ماهی (هر كدام از تكه‌ها حدود 175 گرم باشد)

 4 عدد

ادویه مخلوط

 یك قاشق چای‌خوری

آرد ذرت

 4 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

 3 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه (ریش ریش شود)

 4 عدد

زنجبیل تازه (رنده شده)

 یك قاشق چای‌خوری

قارچ خرد شده

 150 گرم

كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)

 115 گرم

سویا سس

2 قاشق سوپ‌خوری

آب سیب

3 قاشق سوپ‌خوری

شكر

یك قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:
1 – اگر از ماهی درشت استفاده كرده‌اید، فیله‌های آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید. سپس آرد ذرت و ادویه را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید. حالا تكه‌های ماهی را داخل كاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته كنید.
2 – روغن را در تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس خلال‌ پیازچه، زنجبیل رنده شده، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند.
حالا تكه‌های ماهی را كه به آرد آغشته شده، به این مواد اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینكه یك طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
3 – سویا سس، آب سیب و شكر را با هم مخلوط كرده و به تکه های ماهی داخل تابه اضافه كنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بیفزایید.
نكته:
با توجه به اینكه سویا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نكنید.
این خوراك ماهی را می توانید به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانه‌های سبز سرو كنید.