کوکوی ماهی ›› معاونت بهبود تولیدات دامي جهاد کشاورزي خراسان شمالي

شروع توزیع تخم نوغان در استان خراسان شمالی

با توجه به هماهنگی های به عمل آمده توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه

اطلاعیه
كوكوی ماهی
اگر شما هم جزء آن دسته افرادی هستید كه به خاطر بوی ماهی از خوردن آن امتناع می‌كنید، پیشنهاد می‌كنیم علاوه بر تغییر در انتخاب نوع ماهی خریداری شده، روش‌های دیگر پخت آن را نیز امتحان كنید.
كوكوی ماهی یكی از این روش‌هاست.
وقتی ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده به صورت كوكو میل كنید، دیگر حتی بوی زهم بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید كرد.
بنابراین لازم نیست به خاطر بوی ماهی، از خوردن این پروتئین حیوانی پُرخاصیت صرف‌نظر كنید.
در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند كردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار سودمند است.
 
مواد لازم برای 4 نفر:

 

سیب زمینی

350 گرم

فیله هرنوع ماهی دلخواه

300 گرم

پیازچه (خرد شود)

4 عدد

زنجبیل خردشده

یك قاشق چای‌خوری

گشنیز خردشده

2 قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو ترش

2 قاشق چای‌خوری

روغن مایع مخصوص سرخ كردن

4 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

چند عدد



طرز تهیه:
اول از همه باید بگویم که اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب كنید، زیرا این ماهی تیغ ریز ندارد و برای درست كردن كوكو مناسب است.
1 ـ سیب‌زمینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمك بپزید. سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه كنار بگذارید تا سرد شود.
2 ـ فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد كنید و در كاسه بریزید. بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.
3 ـ وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده كنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.
4 ـ روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود.
حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در كف دست به صورت گلوله‌ای درآورید. سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره كوچكی با قطر تقریبا 3سانتی‌متر كنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
این كار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید.
پس از آنكه یك روی كوكوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.
در پایان كوكوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌ لیمو ترش تزئین كنید.
توجه:
حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نكنید كه تنها روی كوكو سرخ شده و مغز آن خام بماند. این كوكو باید روی حرارت متوسط، سرخ شود.