ماکارونی با کنسرو تن ›› معاونت بهبود تولیدات دامي جهاد کشاورزي خراسان شمالي

شروع توزیع تخم نوغان در استان خراسان شمالی

با توجه به هماهنگی های به عمل آمده توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه

اطلاعیه
ماكارونی با کنسرو ماهی تن
 
ماكارونی معمولا از جمله غذاهایی است كه سریع درست می‌شود؛ به‌خصوص‌كه به روش ایتالیایی، دم‌كردنی هم نباشد.
بنابراین بیشترین زمان لازم برای پخت آن، صرف سرخ كردن گوشت چرخ كرده و درواقع آماده‌سازی سس می‌شود؛ كه در این غذا به جای گوشت چرخ كرده، از تن ماهی استفاده شده است. فقط نیاز به چند نوع سبزی معطر است كه به احتمال قوی در یخچال خانه شما كدبانوی خانه این 3-2 قلم سبزی  پیدا می‌شود. درصورت آماده‌بودن مواد لازم در مدت 35 دقیقه ماكارونی شما آماده خواهد شد.
مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز متوسط (ریز خرد شود)

 یك عدد

ساقه كرفس (ریز خرد شود)

 یك عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز(نگینی خرد شود)

 یك عدد

سیر (له شود)

 یك حبه

آب

 دو سوم پیمانه

قرص عصاره مرغ یا سبزیجات

 نصف

گوجه فرنگی (خرد شود)

 400 گرم

رب گوجه فرنگی

 یك قاشق سوپ‌خوری

شکر

 2قاشق چای‌خوری

ریحان تازه

 یك قاشق سوپ‌خوری

جعفری تازه

یك قاشق سوپ‌خوری

ماكارونی صدفی

450 گرم

كنسرو تن ماهی

یك عدد

فلفل سیاه

به مقدار لازم



  طرز تهیه:
1 ‌- پیاز، كرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در قابلمه نچسبی ریخته و آب و عصاره مرغ را به آن اضافه كنید.
قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آمده و همزمان با بخار شدن آب، مواد نیز كمی بپزد. برای این منظور، 5دقیقه زمان كافی است.
2- گوجه‌فرنگی خردشده، رب گوجه‌فرنگی، پودر قند و سبزیجات خردشده(شامل ریحان و جعفری) را به آن اضافه كرده و با پودر فلفل سیاه كمی طعم‌دار كنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه حرارت دهید تا سس غلیظ شود. در این مدت مواد را مرتب هم بزنید.
3- در این فاصله، آب را به جوش آورده و پاستاها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش – كه با كمی نمك طعم‌دار شده است – بپزید. سپس آبكشی كرده و كنار بگذارید.
4- بعد از اینكه سس آماده شد، تن‌ماهی را همراه روغن آن، داخل سس ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا ماهی‌ها از هم جدا شده و به سس آغشته شود. سپس به‌مدت یك الی 2 دقیقه مخلوط سس را حرارت دهید.
5- در پایان پاستا(ماكارونی) را داخل ظرف مورد نظر كشیده و سس را روی آن بریزید.

نكته: پیش از اضافه كردن تن‌ماهی، آن را به مدت 20 دقیقه در آب‌جوش بجوشانید