ماهی شکم پر ›› معاونت بهبود تولیدات دامي جهاد کشاورزي خراسان شمالي

شروع توزیع تخم نوغان در استان خراسان شمالی

با توجه به هماهنگی های به عمل آمده توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه

اطلاعیه
ماهی شكم پر
 
مواد لازم :

ماهی

1 عدد

گشنیز خرد شده

250 گرم

پیاز خرد شده

1 عدد

سیر خرد شده

250 گرم

تمبرهندی

به میزان لازم

گردو

50 تا 100 گرم

ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه

به میزان لازم

روغن سرخ کردنی

به میزان لازم



طرز تهیه:
- ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
 نکته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.