تست چینی میگو
مواد لازم :
مواد لازم :
میگوی پاک کرده |
200 گرم |
پیازچه ی خرد شده |
1 قاشق غذاخوری |
سفیده ی تخم مرغ |
1 عدد |
زنجبیل تازه ی رنده شده |
1 قاشق چای خوری |
کره ی پاستوریزه |
20 گرم |
نان تست |
6 عدد |
سویا سس |
4- 3 قاشق غذاخوری |
کنجد |
100 گرم |
نمک و فلفل قرمز |
به مقدار لازم |
روغن مخصوص سرخ کردنی |
به مقدار لازم (حدود 150 گرم( |
کاهوی خرد شده |
7-6 برگ |
روش تهیه :
سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید.
پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید.
میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید.
مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.
در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.
- پیگیری درخواست/نامه
-
آدرس : بجنورد- خیابان مدرس- سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی- معاونت بهبود تولیدات دامی
تلفن : 32257998-058 و 32254300-058 داخلی: 234
نمابر
تلفن : 32257998-058 و 32254300-058 داخلی: 234
نمابر
تعداد افراد آنلاین : 12 |
تعداد اعضای آنلاین : 0 |
بازدید این ماه : 635 |
بازدید این هفته : 635 |
بازدید دیروز : 334 |
بازدید امروز : 301 |
بازدید کل : 179898 |
آخرین بروزرسانی: 11/04/1397
طراحی وبسایت و بهینه سازی شرکت رسا