تُست كنجد و میگو
مواد لازم :
مواد لازم :
میگوی پاك شده |
175 گرم |
پیازچه |
دو ساقه |
كنجد |
50 گرم |
پودر زنجبیل |
دو قاشق چایخوری |
سیر له شده |
دو حبه |
آرد ذرت |
یك قاشق غذاخوری |
نان تست |
شش عدد |
كره |
نصف قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ |
دو عدد |
نمك و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
سویا سس |
دو قاشق غذاخوری |
روغن نباتی |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.
- پیگیری درخواست/نامه
-
آدرس : بجنورد- خیابان مدرس- سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی- معاونت بهبود تولیدات دامی
تلفن : 32257998-058 و 32254300-058 داخلی: 234
نمابر
تلفن : 32257998-058 و 32254300-058 داخلی: 234
نمابر
تعداد افراد آنلاین : 11 |
تعداد اعضای آنلاین : 0 |
بازدید این ماه : 636 |
بازدید این هفته : 636 |
بازدید دیروز : 334 |
بازدید امروز : 302 |
بازدید کل : 179899 |
آخرین بروزرسانی: 11/04/1397
طراحی وبسایت و بهینه سازی شرکت رسا