تست کنجد و میگو ›› معاونت بهبود تولیدات دامي جهاد کشاورزي خراسان شمالي

شروع توزیع تخم نوغان در استان خراسان شمالی

با توجه به هماهنگی های به عمل آمده توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه

اطلاعیه
تُست كنجد و میگو
 
مواد لازم : 

میگوی پاك شده

175 گرم

پیازچه

دو ساقه

كنجد

50 گرم

پودر زنجبیل

دو قاشق چایخوری

سیر له شده

دو حبه

آرد ذرت

یك قاشق غذاخوری

نان تست

شش عدد

كره

نصف قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ

دو عدد

نمك و فلفل سیاه

به میزان لازم

سویا سس

دو قاشق غذاخوری

روغن نباتی

به میزان لازم



طرز تهیه :
ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل  را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.